930×122 CAPRA 5

drum

ATENȚIE, ȘOFERI! DRUM ÎNCHIS

Atenție, șoferi! Drum închis. Un tronson al unui drum din județul Argeș va fi închis în acest weekend traficului rutier, a anunțat Poliția Argeș în urmă cu puțin timp.

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

„În conformitate cu avizul Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România, pe 24 și 25 septembrie 2016 se va desfăşura o competiţie sportivă de automobilism (n.r. – Trofeul „Câmpulung Muscel”, etapă a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă), cu blocarea traficului rutier pe DJ 734 – Lerești. Traficul va fi oprit în ambele zile între orele 8 şi 19 pe tronsonul cuprins între km 8 şi km 13+800.

Pentru buna desfăşurare a traficului rutier, le recomandăm conducătorilor auto să se deplaseze cu atenţie şi să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri aflaţi pe traseul de deplasare. Spectatorii sunt rugaţi să se deplaseze numai în zonele special destinate publicului, pentru evitarea evenimentelor negative.”, informează Poliția Argeș. (Foto Arhivă: adevarul.ro)

Citiți și: Doi puștani au dat-o în bară! Sancțiuni pe măsura faptelor

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3