Donaris 930 x 122

autoturism

ATENȚIE ȘOFERI! HOȚII DAU TÂRCOALE MAȘINILOR!

Dispeceratul Poliției Argeș a fost sesizat că patru persoane necunoscute, prin distragerea atenției, au sustras 5.900 de lei dintr-un autoturism staționat într-o parcare din centrul comunei Colonești, din județul Olt. Proprietarul mașinii oprise pentru remedierea unei defecțiuni la sistemul de iluminare. Ulterior persoanele au părăsit locul faptei, deplasându-se către Pitești cu un autoturism.

Citiți și: Argeș. Un șofer aproape de comă alcoolică a făcut dezastru pe drum

Polițiștii argeșeni au oprit autoturismul în trafic, pe DN 65 Slatina-Pitești. Banii au fost casinoin.us găsiți în mașină și restituiți apoi părții vătămate.

Cei patru hoți, cu vârste de 20, 21, 45 și 45 de ani, doi din Pitești și doi din comuna argeșeană Merișani, au fost conduși la Poliția Pitești. Cercetările vor fi continuate, însă, de polițiștii olteni. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Argeș. Tânăr mort în mașina condusă de un șofer de 19 ani, care era băut

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3