NOR CURIER 930X122

auto

ATENȚIE, ȘOFERI! ÎN PITEȘTI SE FURĂ DIN AUTOTURISME!

Doi hoți au fost prinși în flagrant în timp ce furau dintr-un autoturism parcat. S-a întâmplat pe strada „Banu Mărăcine” din Pitești, în zona Târgul din Vale.

Citiți și: Pitești. Accident grav, cu 2 mașini! Un copil a fost rănit

Flagrantul a fost operat de o patrulă de polițiști de la Secția 4. Cei doi apucaseră să pună mâna pe 300 de lei, pe un telefon mobil și pe o borsetă cu acte. Toate au fost recuperate și predate proprietarului autoturismului spart. Pe numele hoților s-a întocmit dosar de cercetare penală, urmând ca aceștia să fie judecați. Unul dintre hoți are 25 de ani și este din municipiul Pitești, iar celălalt, în vârstă de 42 de ani, domiciliază în comuna Bascov, localitate de lângă Pitești.

Poliția piteșteană îi sfătuiește pe șoferi să nu își mai lase în mașini obiecte de valoare, bani sau documente. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Accident devastator, azi-noapte, în Centrul Piteștiului

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90