930×122 CAPRA 5

dn 65

ATENȚIE, ȘOFERI! RESTRICȚII DE TRAFIC PE DN 65 ȘI DN 7

În urmă cu puțin timp Biroul de Presă al Poliției Argeș a anunțat că din cauza vremii pe DN 65 Piteşti-Slatina-Craiova pe raza comunei argeșene Lunca Corbului partea carosabilă a fost avariată.

Citiți și: Atenție, șoferi! Urmează mai multe zile cu restricții de trafic, și în Argeș

„În aceste condiţii, începând de la data de 19 august, ora 14, a fost instituită ,,Restricţionarea parţială a sectorului de drum”.

Astfel, pe tronsonul cuprins între km 93+980 şi km 94+030 (comuna Lunca Corbului) circulaţia se va desfăşura în condiţii de drum îngustat (de la 6 m la 4, 5 m).”, anunță Biroul de Presă al Poliției argeșene.

Citiți și: Un camion s-a răsturnat pe cel mai periculos drum!

Potrivit aceleiași surse, tot din cauza condițiilor meteorologice și în comuna Morărești pe DN 7 Piteşti-Râmnicu Vâlcea drumul a fost avariat.

„În aceste condiţii, începând de la data de 21 august, ora 14, a fost instituită ,,Restricţionarea parţială a sectorului de drum”.

Astfel, pe tronsonul cuprins între km 152+400 şi km 152+500 (comuna Morăreşti, sat Deduleşti) circulaţia se va desfăşura în condiţii de drum îngustat (de la 6 m la 4, 5 m).”, precizează sursa citată.

Nu se specifică până când vor fi valabile aceste restricții de trafic.

Poliţiştii Serviciului Rutier Piteşti le solicită șoferilor să circule cu atenţie şi să respecte semnificaţia indicatoarelor şi a marcajelor rutiere montate în zonă. (Foto Arhivă: DN 7 Piteşti-Râmnicu Vâlcea, zona Morărești-Dedulești)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3