EcoMoto 930×122

curtea de arges

ATENȚIE, ȘOFERI! RESTRICȚII RUTIERE ÎN ARGEȘ

Atenție, șoferi! Restricții rutiere în Argeș. „În intervalul 9-10 noiembrie 2018, pe bulevardul Basarabilor din municipiul Curtea de Argeș circulația va fi restricționată pe tronsonul cuprins între Biserica Domnească și Mănăstirea Curtea de Argeș, zona podului Benix, pentru desfășurarea unei competiții sportive.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

În noaptea de 9 spre 10 noiembrie, între orele 2 și 6, staționarea pe bulevardul Basarabilor pe tronsonul cuprins între Biserica Domnească și Mănăstirea Curtea de Argeș, zona podului Benix, va fi interzisă.

De asemenea, în cursul zilei de 10 noiembrie, în intervalul orar 6-15, circulația va fi interzisă pe același tronson.

Citiți și: Femeie cu boală gravă, salvată în ultima clipă de intervenția a doi tineri polițiști

Măsura de restricţie va fi instituită prin marcaje temporare, iar pe tronson vor fi prezenţi poliţiştii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș și din cadrul Serviciului Rutier Argeș. Aceștia vor asigura fluenţa traficului rutier şi măsurile de ordine pe perioada desfăşurării competiției.

Pentru evitarea unor blocaje sau a altor tipuri de evenimente negative, le recomandăm conducătorilor auto să își planifice din timp traseul de deplasare, să circule cu atenție şi să respecte indicaţiile poliţiştilor aflați în teren”, informează Biroul de presă al Poliției Argeș.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3