Donaris 930 x 122

femeie

ATENȚIE! UN PERVERS SEXUAL ATACĂ FEMEI PE STRADĂ ÎN PITEȘTI

O femeie a trăit sâmbătă momente de panică în cartierul piteștean Găvana. S-a întâmplat pe aleea George Ștephănescu, printre blocuri, în jurul orei 14.

Citiți și: Un scandal incredibil la Auchan! Ce s-a auzit în tot magazinul a șocat pe toată lumea

La un moment dat, în timp ce se îndrepta pe jos către o adresă la care lucrează ca bonă, un bărbat i-a ieșit în spate din scara unui bloc.

Individul își ținea organul sexual în mână și a început să o alerge. La aceea oră pe alee nu era lume, cu atât mai mult cu cât ploua. La rândul ei, femeia a luat-o la sănătoasa, reușind să iasă în strada principală și să scape de exhibiționist, care a renunțat la urmărire.

Citiți și: Doamnă hotărâtă la volan!

Cel mai probabil, perversul sexual a ieșit din scara B a blocului B 2 de pe aleea George Ștephănescu (vezi foto!). Potrivit declarațiilor femeii, exhibiționistul purta glugă pe cap și este tânăr. Femeia, care locuiește în Găvana și are 40 de ani, spune că și o vecină de-a ei a trăit o „experiență” similară cu același individ.

Nu a făcut plângere la Poliție. Pe această cale, însă, instituția află despre caz și probabil că polițiștii piteșteni se vor autosesiza și vor declanșa o anchetă. (Foto 1: pozedecoperta.eu)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90