EcoMoto 930×122

Arges

inundatii_1

ATENȚIONARE HIDROLOGICĂ PENTRU JUDEȚUL ARGEȘ!

Institutul Național de Hidrologie și Gospodărire a Apelor a emis în urmă cu puțin timp o atenționare hidrologică de cod galben.

Citiți și: Mafia lemnului acționa în văzul tuturor, în Argeș. Cum operau hoții, cu ajutorul pădurarilor

Codul este valabil începând din această seară, de la ora 21, și până mâine, 7 martie, la ora 18, și vizează râuri din bazinele Vedea (județele Argeș, Olt și Teleorman), Călmățui (județul Teleorman) și Neajlov (județele Dâmbovița și Giurgiu). Potrivit hidrologilor, în intervalul menționat pe unele râuri din bazinele precizate se vor înregistra creșteri de debite și de niveluri, cu depășiri ale cotelor de atenție.

În Argeș vremea continuă să rămână închisă, cu cer acoperit și ploaie în unele locuri. La începutul săptămânii meteorologii estimau că ploile vor mai dura până vineri, 7 martie. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Accident în Argeș: Șofer rupt de beat, tineri grav răniți pe ATV! Ce spune Poliția

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90