EcoMoto 930×122

auchan

AUCHAN DĂ LOVITURA ÎN STAȚIILE OMV PETROM

Consiliul Concurenței a autorizat tranzacția prin care Auchan Romania SA preia magazinele destinate comercializării produselor alimentare și non-alimentare din stațiile Petrom.

Citiți și: Un scandal incredibil la Auchan! Ce s-a auzit în tot magazinul a șocat pe toată lumea

„În urma analizei acestei concentrări economice, Consiliul Concurenţei a constatat că operaţiunea propusă nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa românească sau pe o parte substanţială a acesteia și nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediul concurenţial normal.

Decizia va fi publicată pe site-ul autorităţii naționale de concurenţă, după eliminarea informațiilor cu caracter confidențial”, ne anunță Consiliul Concurenței printr-un comunicat de presă trimis în urmă cu puțin timp pe adresa redacției noastre.

Citiți și: Pitești. Exclusiv: Plecare ȘOC din Auchan! Acum s-a aflat!

Auchan Romania este membră a grupului Auchan Holding SA, principalul său obiect de activitate fiind comerțul cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse alimentare, băuturi și tutun. În România, Auchan își desfășoară în prezent activitatea prin 33 de hipermarketuri și 22 de magazine de proximitate MyAuchan.

OMV Petrom Marketing S.R.L. are ca obiect principal de activitate comerțul cu amănuntul al carburanților pentru autovehicule în magazine specializate. Compania comercializează prin intermediul stațiilor de distribuție Petrom şi produse alimentare, băuturi alcoolice și răcoritoare, produse pe bază de tutun, precum și diverse servicii legate de restaurant, snack-bar etc.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90