930×122 CAPRA 5

autospeciale

AUTOSPECIALE NOI PENTRU POLIȚIA ARGEȘEANĂ

Autospeciale noi pentru Poliția argeșeană. 9 autospeciale Dacia Logan destinate structurilor de ordine publică și rutieră au intrat astăzi în dotarea Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, „contribuind astfel la îmbunătățirea modului în care polițiștii răspund la solicitările cetățenilor, precum și la creșterea gradului de siguranță pe care polițiștii o au la intervenții”, informează Biroul de presă al instituției.

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

5 dintre acestea vor fi repartizate structurilor de ordine publică urbane și din mediul rural „și vor contribui la scurtarea timpului de intervenție la evenimente”.

Celelalte 4 autospeciale vor fi repartizate către structurile de poliție rutieră „și vor ajuta polițiștii care intervin la accidentele rutiere și pentru fluidizarea traficului”.

Citiți și: Doi puștani au dat-o în bară! Sancțiuni pe măsura faptelor

Autospecialele fac parte din programul de înzestrare cu mijloace auto desfășurat în acest an de Ministerul Afacerilor Interne, achiziție din fonduri proprii.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3