NOR CURIER 930X122

apa canal

AVERTISMENT DE LA SOCIETATEA APĂ CANAL

Avertisment de la societatea Apă Canal. SC Apă Canal 2000 SA Pitești aduce la cunoştinţă că, în conformitate cu Legea nr. 51/08.03.2006 privind serviciile comunitare de utilităţi publice, cu modificările şi completările ulterioare, art. 41, alin. (2), lit. a), cu Legea nr. 241/22.06.2006 a serviciului de alimentare cu apă şi de canalizare, cu modificările şi completările ulterioare şi cu Regulamentul serviciului public de alimentare cu apă şi de canalizare, dreptul de utilizare a serviciului le este garantat tuturor utilizatorilor numai în condiţii contractuale.

Citiți și: Apă Canal, anunț deosebit de important pentru utilizatori!

Realizarea branşamentelor de apă fără avizul operatorului este considerată clandestină şi atrage, potrivit legislaţiei în vigoare, răspunderea contravenţională, administrativă sau penală, după caz, atât pentru utilizator, cât şi pentru executantul lucrării.

„În consecinţă, intră în obligaţia tuturor utilizatorilor care nu au contract de furnizare/prestare în nume propriu să se prezinte la ghişeul unic al societăţii Apă Canal 2000 SA, situat în Piteşti, pe bulevardul I.C. Brătianu, la nr. 24 A, cu actul de proprietate, actul de identitate şi documentele executării lucrării de branşare în vederea clarificării situaţiei contractuale.

Citiți și: Apă Canal a făcut anunțul: cetățenii din această localitate sunt afectați!

În caz contrar, societatea Apă Canal 2000 SA va sista furnizarea utilităţilor către proprietăţile la care se constată că sunt branşate la reţeaua de apă fără relaţie contractuală şi va sesiza organele de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de furt, conform art. 46 alin. (1) din Legea nr. 51/2006, republicată, completată prin Legea nr. 225/2016.”, avertizează SC Apă Canal 2000 SA Pitești.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90