930 x122 grota rece

avertizare

AVERTIZARE ISU ARGEȘ PENTRU POPULAȚIE

Avertizare ISU Argeș pentru populație. Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș transmite o avertizare pentru populație în condițiile în care județul a intrat sub cod galben de vijelii.

Citiți și: Grav accident rutier ACUM! Două mașini sunt „praf”

„Recomandăm populaţiei din zonele vizate de avertizări să ia măsuri pentru curățarea șanțurilor și rigolelor de scurgere pentru facilitarea evacuării normale a apelor pluviale.

De asemenea, în cazul creșterii debitelor pe anumite cursuri de apă, facem apel la cetățeni să nu traverseze râurile prin apă și să nu se apropie de malurile acestora.

Citiți și: Argeș: Tineri grav răniți! O șoferiță, impact puternic cu o autospecială

În situația manifestării vântului puternic, recomandăm populației să rămână în spații închise care le asigură protecția și să evite deplasarea în zone cu copaci, panouri publicitare sau stâlpi de electricitate, care ar putea fi doborâți.

Tot din motive de siguranță, parcarea autoturismelor să se realizeze în zone ferite, la distanță față de copaci sau stâlpi de electricitate.

Informații despre modul de comportare în cazul producerii unor situații de urgență sau alte date utile despre manifestarea fenomenelor meteorologice periculoase pot fi obținute prin intermediul aplicației #DSU, care poate fi descărcată gratuit din Google Play Store și AppStore”, transmite Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș. (Foto: Arhivă) 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90