New Profesional Consult 930 x 122

avertizare meteo

AVERTIZARE METEO DE LA ANM

O informare și un cod galben au fost emise în urmă cu puțin timp de Administrația Națională de Meteorologie (ANM).

Citiți și: Vine potopul: Cod galben de viituri în Argeș!

INFORMARE METEOROLOGICĂ

Interval de valabilitate: 13 mai, ora 23 – 14 mai 2020, ora 23. Fenomene vizate: intensificări ale vântului și manifestări de instabilitate atmosferică.

Citiți și: Alarmant! Zeci de incendii provocate: Luptă cumplită cu flăcările

Vântul se va intensifica treptat, la început în regiunile vestice și nord-vestice, apoi și în cele centrale, estice și sud-estice, unde rafalele vor depăși, în general, 50…55 km/h.

Pe parcursul zilei de joi (14 mai) și la începutul nopții, local și temporar vor fi perioade cu manifestări de instabilitate atmosferică accentuată. Se vor semnala vijelii, averse, frecvente descărcări electrice și izolat grindină. Punctiform, cantitățile de apă vor depăși 25 l/mp.

COD GALBEN

Interval de valabilitate: 14 mai, ora 6 – 14 mai 2020, ora 23. Fenomene vizate: intensificări ale vântului.

În sudul Banatului, nordul Crișanei, în Maramureș și Transilvania, precum și în nord-estul Munteniei și nordul Dobrogei, local și temporar vor fi intensificări ale vântului, cu viteze care vor depăși în general 55…65 km/h.

La munte vor fi rafale de 60…80 km/h, iar în zona înaltă vântul va sufla tare, cu peste 90…100 km/h.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3