NOR CURIER 930X122

Arges

BACALAUREAT 2014, ULTIMA ZI: INFORMATICĂ SAU PSIHOLOGIE, CHIMIE SAU SOCIOLOGIE

Astăzi este ultima zi a actualei sesiuni a bacalaureatului. Absolvenții de clasa a XII-a vor susține proba scrisă la alegere a profilului şi specializării (candidaţii pot opta, în conformitate cu filiera, profilul şi specializarea urmate, pentru fizică, chimie, biologie, informatică, geografie, filosofie, logică şi argumentare, economie, psihologie sau sociologie).

Citiți și: Oameni împietriți de frică la Vidraru! Un urs era „alergat” de o mașină pe baraj

Urmează ca rezultatele de la bacalaureat să fie afișate luni, 7 iulie, până cel târziu la ora 12. În aceeași zi, între orele 12 și 16, vor putea fi depuse eventualele contestații. Între 8 și 10 iulie vor fi soluționate contestațiile, iar rezultatele finale vor fi afișate pe 11 iulie. În Argeș la această sesiune a bacalaureatului, care a debutat pe 10 iunie, s-au înscris 5.411 absolvenţi de liceu. 4.248 sunt ai promoţiei 2014, iar 1.163, ai seriilor anterioare. A doua sesiune a examenului de bacalaureat din acest an va avea loc în perioada 18-29 august. Pe 4 septembrie vor fi afișate rezultatele finale.

Despre bacalaureatul în Argeș puteți citi și aici: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/bac-ul-azi-la-zinca-si-bratianu-de-istorie-mi-fost-cel-mai-frica/.

Citiți și: Miraculos! Cum au scăpat 2 persoane după ce s-au răsturnat cu mașina

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3