930 x122 grota rece

accidente

AccidentIMEP05

BACHUS, REGELE ȘOSELELOR ÎN ARGEȘ! BĂUT ȘOFERUL, BĂUT ȘI CĂRUȚAȘUL!

În ciuda avertismentelor repetate ale Poliției Rutiere și a numărului mare de accidente, nu puțini șoferi din Argeș continuă să urce la volan sub influența băuturilor alcoolice.

Citiți și: Accidentul mortal de la Costești, provocat de un puști de 18 ani, fără permis

La sfârșitul săptămânii trecute, pe drumul care duce din comuna Recea către orașul Costești, în dreptul localității Buzoești, un conducător auto în vârstă de 44 de ani a fost depistat cu 0, 70 mg/l de alcool pur în aerul expirat. Asta după ce a produs un accident. Șoferul nu s-a asigurat când a intrat în depășirea unei căruțe, nesemnalizată, și a lovit-o cu autoturismul pe care îl conducea. La testele ulterioare polițiștii au constatat că și căruțașul, de 37 de ani, era băut. Avea 0, 93 mg/l de alcool pur în aerul expirat. Din fericire, accidentul s-a soldat doar cu rănirea ușoară a pasagerei din autoturism, o femeie de 41 de ani.

Un alt șofer băut a fost oprit în trafic de Poliția Rutieră pe drumul național 7, în dreptul comunei Bogați. Bărbatul, în vârstă de 39 de ani, din comuna Leordeni, conducea o autoutilitară cu o alcoolemie de 0, 45 mg/l de alcool pur în aerul expirat. Șoferul iresponsabil a fost depistat după ce la dispeceratul de urgență 112 Poliției i s-a semnalat cazul. Tot în weekend și tot băut a fost prins și un șofer de 40 de ani din comuna Rătești. Acesta conducea pe drumul județean 702 G, pe raza comunei Căteasca, având o alcoolemie de 0, 87 mg/l de alcool pur în aerul expirat. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Argeș. Tânăr mort în mașina condusă de un șofer de 19 ani, care era băut

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3