EcoMoto 930×122

dacia

BALAMUCUL DE LA PODUL VIILOR ÎI SCOATE DIN MINȚI PE ANGAJAȚII DACIA

Reprezentanții Sindicatului Automobile Dacia și ai Serviciului Transport Personal și Restaurație de la Dacia-Renault reclamă o problemă cu privire la lucrările din zona Podul Viilor din Pitești, lucrări care afectează cumplit circulația auto în zonă, la intrarea și ieșirea din oraș. Conform sindicaliștilor, lucrările cresc foarte mult timpii de transport ai angajaților de la Dacia, care sunt extrem de nemulțumiți din această cauză.

Citiți și: Dacia, noutăți absolute!

Prefectul de Argeș, Mihail Oprescu, a avut astăzi o întâlnire cu mai multe structuri locale și județene pentru găsirea unei soluții.

Astfel, începând de luni, 18 mai, Serviciul Rutier din cadrul Poliției Argeș va crește numărul efectivelor care vor asigura fluidizarea autobuzelor ce transportă angajații Dacia la orele la care se asigură schimbul de ture, graficul de deplasări fiind pus la dispoziție de reprezentanții serviciului tehnic al uzinei din Mioveni.

Citiți și: Prime babane – 500 € de „căciulă”! Să vină banii pentru angajații Dacia!

Totodată, reprezentantul S.C. METABET CF, firma constructoare, și-a asumat reorganizarea traficului rutier pe străzile adiacente. La începutul săptămânii viitoare va fi făcută o deplasare în zonă, pentru găsirea la fața locului a alternativelor optime.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90