930 x122 grota rece

Arges

BĂNCI ȚEPUITE – AUTORUL, SĂLTAT DE „MASCAȚII” ARGEȘENI

Poliţiştii argeșeni au reţinut un bărbat din Râmnicu Vâlcea bănuit de înşelăciune şi uz de fals.

Citiți și: Tragedie: Incendiu cu victimă! Grajd cu animale, mistuit de flăcări

Individul este suspectat că în acest an, folosindu-se de mai multe cărţi de identitate false şi de mai multe documente de angajare falsificate, a cerut şi obţinut credite de la unităţi financiare nebancare şi de la bănci, pe care ulterior nu le-a mai rambursat. Prejudiciul stabilit până acum se ridică la circa 15.000 de lei.

În cauză poliţiştii de investigare a criminalităţii economice din Argeş, sprijiniţi de colegii lor de la Serviciul Acţiuni Speciale („mascații”) şi sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti, au făcut astăzi 3 percheziţii domiciliare în judeţele Argeş şi Vâlcea. Au fost ridicate pentru continuarea cercetărilor mai multe documente, laptopuri şi imprimante.

Citiți și: Atenție, șoferi! Se lucrează pe aceste drumuri

Bărbatul, în vârstă de 31 de ani, a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului şi Judecătoriei Piteşti cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din Inspectoratul General al Poliției Române. (Foto: Arhivă)

 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3