930×122 CAPRA 5

burse

BANI PENTRU CEI MAI BUNI STUDENȚI DIN PITEȘTI

109 studenți de la universitatea de stat și de la cea particulară din Pitești au primit astăzi burse de merit de la Primărie în contul semestrului II al anului școlar în curs.

Citiți și: Bani pentru elevi. Care sunt condițiile

Cei mai mulți dintre ei, 98, sunt studenți ai universității de stat, de la Facultatea de Ştiinţe Economice, Teologie Ortodoxă, Facultatea de Ştiinţe ale Educaţiei, Educaţie fizică şi Sport, Litere, Matematică-Informatică, Facultatea de Drept şi Ştiinţe Administrative, Facultatea de Ştiinţe, Facultatea de Electronică, Comunicaţii şi Calculatoare și de la Facultatea de Mecanică şi Tehnologie. Cei 98 au primit bursele din mâinile primarului Tudor Pendiuc, într-o acțiune care a avut loc în aula Universității din Pitești.

O astfel de bursă de merit este de 250 de lei brut pe semestru (studenții au primit în mână câte 197 de lei). Suma totală cheltuită de Primărie de la bugetul local pentru toate cele 109 burse se ridică la 27.250 de lei.

Citiți și: Bursele elevilor, pe masa Curții Constituționale. Atac de la Avocatul Poporului

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90