New Profesional Consult 930 x 122

davidești

BĂRBAT DISPĂRUT. POLIŢIA, ÎN ALERTĂ

Bărbat dispărut. În urmă cu puţin timp, Poliţia Argeş ne-a informat: „Pe data de 14 martie 2017, Pană Vasile, de 43 de ani, din comuna Davidești, a plecat voluntar de la domiciliu şi nu a mai revenit până în prezent.

Citiți și: Doi șoferi din străinătate, probleme serioase pe Autostrada A1

Semnalmente: înălţime 1,70 m, greutate 65 kg, păr cărunt, prezintă calviție în partea frontală, nebărbierit de mai mult timp, având în prezent barbă mare.

Vestimentaţie probabilă: fes de culoare albastră cu dungi roșii, pulover de culoare bleumarin cu fermoar, haină de tercot lungă până la nivelul genunchilor, pantaloni negri, bocanci de culoare neagră.

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

Persoanele care pot da informaţii despre acesta sunt rugate să anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu cea mai apropiată unitate de poliţie.”, transmite Poliţia Argeş.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90