New Profesional Consult 930 x 122

armă

BĂRBATUL CARE AR FI FURAT ARMA FEMEII JANDARM, REȚINUT

Bărbatul care ar fi furat arma femeii jandarm, reținut. Individul care în timpul protestului de stradă din 10 august 2018 din Piața Victoriei din București i-ar fi sustras pistolul femeii jandarm agresate a fost reținut azi noapte.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

Are 32 de ani și este din județul Ilfov.

„În baza unei informaţii transmise de un cetăţean poliţiştilor din Inspectoratul Judeţean de Poliţie Ilfov, informaţie care ne-a fost comunicată de urgenţă, a fost identificat bărbatul din fotografiile mediatizate. În urma unei acţiuni a Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Serviciul Omoruri, bărbatul a fost depistat şi condus la audieri.

Citiți și: Trimis în judecată după ce s-a dus lângă mașina fostei soții

În urma activităţilor desfăşurate, Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti a emis ordonanţă de reţinere pe numele bărbatului de 32 de ani, care este acuzat de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor (în forma sustragerii unei arme) şi tulburarea ordinii şi a liniştii publice.”, precizează Poliţia Capitalei într-un comunicat de presă.

Ancheta continuă pentru găsirea armei furate, dar și pentru depistarea celorlalți indivizi care i-au lovit pe femeia jandarm și pe colegul ei în timpul violențelor de la manifestația din seara zilei de 10 august 2018.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3