930 x122 grota rece

bascov

BASCOV: SEIF FURAT CU TOTUL. ANCHETĂ LA FINAL

Bascov: Seif furat cu totul. Anchetă la final. Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Argeş au finalizat cercetările în dosarul penal al spărgătorilor de seifuri, sub acuzația de furt calificat.

Citiți și: Toate informațiile despre traficul pe autostrăzi și drumuri naționale!

Dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, cu propunere de trimitere în judecată.

La sfârșitul lunii trecute, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Argeș au reținut doi bărbați bănuiți de furt calificat: un piteștean în vârstă de 40 de ani și un individ de 35 de ani din comuna Oboga, județul Olt.

Citiți și: Teroare la marginea Piteștiului. Cauza halucinantă!

Din cercetări, polițiștii au stabilit că, în luna noiembrie 2018, cei doi ar fi pătruns prin efracție în sediul unei societăți comerciale din comuna argeșeană Bascov, de unde ar fi furat un seif în care se aflau circa 260.000 de lei. La timpul respectiv, cei doi bărbați au fost reținuți pe bază de ordonanță pentru 24 de ore și ulterior arestați preventiv.

Pentru recuperarea prejudiciului, a fost luată măsura sechestrului asigurător asupra unui imobil (casă de locuit) și a mai multor autoturisme, până la concurența valorii prejudiciului creat. (Foto: descriptiv) 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA