NOR CURIER 930X122

arestare preventivă

BĂTAIE SORĂ CU MOARTEA LA INTRAREA ÎN LOCAL. PITEȘTEAN ARESTAT

Bătaie soră cu moartea la intrarea în local. Piteștean arestat.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Un piteștean în vârstă de 31 de ani a fost ieri arestat preventiv pentru 30 de zile, ne-a informat astăzi Biroul de Presă al Poliției Argeș.

Piteșteanul este bănuit că, în urma unui conflict spontan, ar fi lovit un alt bărbat, „cauzându-i leziuni apreciate de medicii legişti ca fiind de natură a-i pune în primejdie viaţa.”, potrivit sursei citate.

Citiți și: Accident cu 2 TIR-uri și o autoutilitară pe DN 7! Trafic infernal

Incidentul a avut loc în noaptea de 4 spre 5 martie 2018, la intrarea într-un local din zona pieței Smârdan din Pitești (Poliția nu precizează numele localului), se pare că pe fondul consumului de băuturi alcoolice.

Loviturile ar fi fost atât de puternice încât victima, de 30 de ani, și-ar fi pierdut cunoștința la timpul respectiv, iar ulterior, în această lună, ar fi avut nevoie de o operație la cap la Spitalul Județean de Urgență din Pitești.

Conform Biroului de Presă al Poliției argeșene, abia pe 14 august 2018 prezumtivul agresor, anchetat pentru vătămare corporală, a fost reținut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore.

Atunci, nu a primit, însă, mandat de arestare preventivă, ci doar control judiciar (practic, a fost lăsat în libertate, cu unele restricții).

În urma contestării măsurii, Tribunalul Argeş a dispus recent emiterea pe numele său a unui mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Ca urmare a acestei decizii, în cursul zilei de ieri, 22 august 2018, polițiștii Serviciului Investigații Criminale Argeș au pus în executare mandatul și l-au încarcerat pe piteștean. (Foto: descriptiv)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90