Donaris 930 x 122

accidente

ZECI DE MORȚI ȘI RĂNIȚI ÎN ACCIDENTE ÎN ARGEȘ – PRINCIPALELE 3 CAUZE

Comisarul-şef Ionel Ispir, comandantul Poliţiei Argeş, a făcut astăzi public un raport cu privire la accidentele rutiere grave produse în judeţ în perioada ianuarie-mai 2015.

Citiți și: Pitești: Două accidente în Centru, în același timp

Astfel, în primele cinci luni ale anului curent în Argeș au avut loc 85 de accidente rutiere grave, soldate cu decesul a 16 persoane, cu rănirea gravă a 81 de persoane şi rănirea uşoară a altor 17.

Comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut, a scăzut cu 5, 5% numărul accidentelor grave și cu câte 5, 8% numărul persoanelor decedate și al răniţilor grav.

Citiți și: Schimbare importantă în caz de accident rutier!

Principalele trei cauze care au condus la aceste accidente de circulație: viteza excesivă şi neadaptată la condițiile de drum (19 evenimente rutiere, soldate cu 2 morţi şi 20 de răniţi grav), traversarea neregulamentară a străzii de către pietoni (18 accidente, cu 3 morţi şi 15 răniţi grav) și neacordarea din partea șoferilor a priorităţii pentru pietoni (12 accidente, cu 4 morţi şi 8 răniţi grav).

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90