Donaris 930 x 122

politia

BINE „PARFUMAȚI” LA VOLAN

În ultimele 48 de ore, doi șoferi de autoturisme s-au ales cu dosar penal după ce polițiștii rutieri i-au prins băuți la volan în județul Argeș.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Unul dintre ei, un bucureștean în vârstă de 29 de ani, a fost tras pe dreapta pe DN 7C (Transfăgărășan), pe raza comunei Arefu. Alcoolemia: 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cel de al doilea, de 40 de ani, din orașul argeșean Costești, conducea băut pe strada Zorilor din localitatea sa de domiciliu. Alcoolemia: 0,44/l alcool pur în aerul expirat.

Citiți și: Atenție, șoferi! Se dă amendă pentru așa ceva!

Pe ansamblu, în ultimele 48 de ore, pentru diverse abateri, polițiștii rutieri argeșeni au dat peste 140 de amenzi. Valoarea lor s-a ridicat la aproape 48.000 de lei.

În plus, polițiștii au reținut în vederea suspendării dreptului de circulație 11 permise de conducere și au retras 3 certificate de înmatriculare. (Foto: descriptiv)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3