EcoMoto 930×122

1-4 mai

BLACK FRIDAY DE (MINI)VACANȚĂ! CUMPĂRĂTURI LA PREȚURI REDUSE!

Un cunoscut retailer electro-IT de pe piața românească folosește mini-vacanța de la începutul acestei luni pentru o campanie de reduceri de prețuri.

Citiți și: Dezastru la stațiile peco! Șoferii, șoc total!

Campania se intitulează Spring Black Friday și se desfășoară în perioada 1-4 mai. Retailer-ul derulează campania atât online, cât şi în magazinele sale, acestea fiind deschise şi astăzi. Printre produsele aflate la promoţie se numără un iPad Mini și un televizor Samsung Full HD, fiecare la 999 de lei și un PlayStation 3 la 669 de lei. Volumul total al reducerilor de prețuri puse la bătaie în întreaga țară se ridică la 1.500.000 de euro.

Prin urmare, mini-vacanța de 1 mai poate fi un prilej nu doar pentru excursii și grătare cu mici, ci și pentru cumpărături. (Sursa: arenaIT.ro)

Citiți și: Șmecheria de la raft! Cum sunt păcăliți cumpărătorii

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90