930×122 CAPRA 5

Arges

BOLOVANI URIAȘI PE DRUMUL SPRE BRAŞOV

Mai multe blocuri de piatră, unele dintre ele cântărind 500 de kilograme, au căzut din versant peste parapetul drumului naţional Braşov – Câmpulung Muscel – Piteşti, în zona Valea Urdii din comuna argeșeană Dâmbovicioara. Blocurile de piatră s-au oprit într-un gard, iar traficul rutier se desfăşoară cu dificultate la această oră.

Citiți și: Atenție, șoferi! Restricții majore pe cel mai circulat drum

O comisie a Consiliului Judeţean şi reprezentanţi ai Serviciului Public de Salvamont Argeş vor face o verificare în teren. Membrii comisiei vor stabili dacă mai există pericol de cădere de bolovani și dacă este nevoie de montarea de plase de protecţie.

Măsuri similare sunt şi pe anumite tronsoane de pe Transfăgărăşan.

Citiți și: Descoperă cele mai tari sfaturi pentru vestita curățenie de primăvară!

Astfel de căderi de bolovani de pe versant s-au produs la sfârșitul anului trecut și pe DN 7 Pitești – Râmnicu Vâlcea – Sibiu. (Foto Arhivă: Facebook Info Trafic)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90