EcoMoto 930×122

amenzi

BOMBĂ ALIMENTARĂ ÎN GĂVANA! CE VINDEA O PITEȘTEANCĂ

Echipe de control verifică în aceste zile în mod repetat piețele agroalimentare din Pitești, în perspectiva Paștelui.

Citiți și: Exclusiv: Zara și-a făcut bagajele! Centrul Piteștiului rămâne mai pustiu

O astfel de acțiune s-a desfășurat ieri în piața Găvana, la ea participând polițiști de la Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice și de la Poliția Transporturi, inspectori de la compartimentul județean de inspecție al Ministerului Agriculturii și medici veterinari de la Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Argeș. Au fost verificați comercianții de produse din carne, peşte, de legume şi fructe.

Cu această ocazie, potrivit Biroului de Presă al Poliției Argeș, au fost găsite la vânzare 142 de kilograme de pastramă de oaie și 40 de kilograme de telemea de oaie „care nu îndeplineau cerinţele sanitar-veterinare şi nu aveau documente de provenienţă.”. Mirosul și culoarea arătau că sunt „neconforme consumului uman”, precizează autoritățile.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Produsele erau comercializate de un producător individual, o femeie în vârstă de 39 de ani din Pitești. Amenzile date au însumat 12.500 de lei, iar produsele au fost confiscate, denaturate prin colorare cu albastru de metilen şi duse la incinerare.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90