930×122 CAPRA 5

2 mai

BUGETARII PUN OSUL LA TREABĂ CA SĂ RECUPEREZE ZIUA LIBERĂ DE 2 MAI

Instituțiile de stat din județul Argeș încep astăzi recuperarea zilei libere de 2 mai.

Citiți și: Bonuri de masă suplimentare pentru diferite categorii de angajați. Ești printre ei?

Conducerea Inspectoratului Teritorial de Muncă Argeş anunţă că personalul din aparatul propriu va recupera liberul de vineri prin prelungirea programului de lucru cu 30 de minute pe zi în perioada 5-20 mai. În perioada menționată programul salariaţilor ITM va fi următorul: luni-joi – între orele 8 și 17, iar vineri – între orele 8 și 14:30.

Și angajații Administrației Județene a Finanțelor Publice Argeș vor recupera ziua liberă de vineri. Recuperarea se va face în perioada 5-12 mai prin prelungirea orarului zilnic de lucru. În perioada respectivă programul va fi de luni până joi între orele 8 și 17:30, iar vineri, între orele 8 și 15.

Citiți și: Pitești. Salarii mai mari pentru angajații de la Primărie și instituțiile subordonate!

De asemenea, și la Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Argeș recuperarea se va face tot prin prelungirea, cu câte o oră pe zi, a programului de lucru în intervalul 5-14 mai. Astfel, în perioada menționată inclusiv programul de lucru cu publicul va fi la Registrul Comerțului între orele 8 și 17. (Foto: Administrația Județeană a Finanțelor Publice Argeș)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90