930×122 CAPRA 5

2 mai

Închisoare pentru aceste fapte! Nu mai scapă nimeni

Închisoare pentru aceste fapte! Nu mai scapă nimeni

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

Legea „2 mai” a fost depusă azi în Parlament, în procedură de urgență.

Măsurile propuse vizează combaterea traficului, iar rigorile noilor prevederi legislative vor fi suportate de traficanți, anunță ministra Justiției, Alina Gorghiu.

Citiți și: Închisoare pentru cei care fac așa ceva!

„Prin acest proiect, traficanții de droguri de mare risc vor executa pedeapsa în închisoare!

Nu vor mai exista traficanți de droguri cu pedepse suspendate, lăsați de fapt liberi să vândă în continuare substanțe psihoactive tinerilor.

Închisoare pentru aceste fapte! Nu mai scapă nimeni

De asemenea, proiectul propune creșterea de la 2-7 ani la 3-10 ani a pedepselor pentru anumite fapte de efectuare de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.”, a anunțat Gorghiu.

Foto: Descriptiv

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Un comentariu

  • kfx spune:

    legalizare, monitorizare, control, nu puscarii intr o tara regtrograda mintal din toate punctele de vedere, in alte tari ( la fel de retrograde ca romanica) exista pedeapsa cu moartea pentru trafic si tot se plimba drogurile in piata.. penibil…

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90