930 x122 grota rece

bacalaureat

CA PE VREMURI! ELEVI, PĂRINȚI ȘI BUNICI, LA „ZINCA” LA PANOUL CU REZULTATE!

S-au dus vremurile când absolvenţii de liceu aşteptau dis de dimineaţă ca rezultatele de la bacalaureat să fie afișate pe clasicele panouri din curțile unităților de învățământ sau pe geamurile ferestrelor de la parter! Emoțiile aflării rezultatelor sunt trăite acum în fața calculatorului de acasă. Aseară mii de absolvenţi de clasa a XII-a din Argeș au accesat cu sufletul la gură pagina pe internet a Ministerului Educației Naționale ca să afle rezultatele. Totuşi au existat şi tineri, dar nu doar tineri, ci și părinți și bunici ai candidaților care au venit în această dimineață să vadă listele cu rezultate afișate pe panourile din curțile liceelor. Ca de pildă la Colegiul Naţional „Zinca Golescu”, din Pitești.

Citiți și: Minunile de la „Zinca”! Elevi de aur, rezultate uimitoare !

“Sunt fericită pentru aceste note! La matematică am avut cea mai mică notă – 7, 35,  dar e bine şi aşa! Nu voi depune contestaţie!”, ne-a spus Ileana Ghiţă, unul dintre cei 267 de candidați de la „Zinca” promovați. „Am avut media 9, 13. Sunt mulţumită, mi-ajunge să intru la facultate! Am învăţat și a fost uşor. Însă dacă nu învăţam şi nu picam pe subiect, probabil era greu. Am aflat de aseară și sunt bucuroasă! Am vrut să iau o medie peste 9 şi am luat!”, ne-a mărturisit, la rândul ei, Diana Ioana. Și Emilia Otilia Smaranda este mulțumită: „7, 26! Am scăpat!  Vreau să dau la TCM la Universitatea din Piteşti! M-am uitat şi aseară pe internet, dar nu e acelaşi sentiment ca atunci când venim la şcoală! Majoritatea s-au uitat aseară pe net, dar am vrut să fiu sigură! Tot aveam teama aceea să nu cumva să fie o greşeală… Sunt mulţumită!”

La panoul cu rezultate au venit și unii părinți sau chiar bunici ai candidaților. „A luat 9 aproape la toate! Cred că de pe internet a aflat. Nu e la capacitatea lui… El trebuia să fie de 10 peste tot, dar nu ştiu ce s-a întâmplat! Nu vom face nicio contestaţie, ne aşteaptă facultatea!”, ne-a declarat bunica unui candidat care tocmai a trecut cu brio bacalaureatul.

Citiți și: Examenul de Bacalaureat se schimbă radical!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90