New Profesional Consult 930 x 122

copii

Cadouri pentru copii din partea TNL Mioveni

Un gest mic, o bucurie mare, astfel ar putea fi caracterizată iniţiativa tinerilor liberali din Mioveni care au organizat a doua ediţie a acțiunii “Fii chiar tu Moş Nicolae!”.

Citiți și: 3.000 de lei pentru fiecare nou-născut în acest oraș din județ

Încărcaţi cu gânduri bune şi cu daruri, tinerii le-au oferit cadouri copiilor mai puţin norocoşi din orașul Mioveni.

“Sărbătorile sunt momente de bucurie şi de voie bună, de ce să nu dăruim din puţinul nostru şi altora? De aceea ne-am îndreptat atenţia către un apartament cu regim de instituţie de ocrotire socială de aici, din Mioveni. Înţelegem nevoia acestor copii abandonaţi de societate într-un cadru rece, instituţionalizat, de a nu se simţi uitaţi în pragul sărbătorilor de iarnă! Le mulţumim tuturor celor care au contribuit la strângerea acestor mici cadouri şi sperăm că am reuşit să readucem zâmbetul pe chipul şi în sufletul acestor copii, chiar şi pentru câteva clipe”, declară preşedintele Tineretului Național Liberal Mioveni, Răzvan Savu.

Citiți și: Acum s-a anunțat: ce s-a întâmplat cu fetița care a căzut de la etaj

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90