930×122 CAPRA 5

caini

CAMPANIE DE STERILIZARE GRATUITĂ A CÂINILOR ȘI PISICILOR

Campanie de sterilizare gratuită a câinilor și pisicilor. Primăria Oraşului Mioveni şi Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni, cu sprijinul organizaţiei de protecţie a animalelor “Helft Handeln” din Germania și în colaborare cu Federaţia Naţională pentru Protecţia Animalelor (FNPA), vor derula o campanie de sterilizare gratuită a câinilor și pisicilor.

Citiți și: PSD Argeș și-a stabilit un nou candidat pentru Primăria Mioveni

Potrivit organizatorilor, acțiunea este menită “să ducă la scăderea numărului animalelor fără stăpân de pe stradă”.

Campania se va desfășura în perioada 15-19 aprilie 2019, între orele 9 și 17, la adăpostul pentru câini al Primăriei Mioveni, situat în cartierul Racovița.

Citiți și: Noi reguli pentru proprietarii de câini!

Pentru programare şi alte informaţii cei interesați au la dispoziție numărul de telefon 0752.667.119.

“Conform legii, este obligatorie sterilizarea câinilor cu stăpân. Nerespectarea legii se sancţionează cu amendă de până la 10.000 de lei. Noi îţi oferim acest serviciu gratuit. Echipele de medici veterinari vin aici special pentru tine.

Pentru persoanele care nu au mijloc de transport, pentru mai multe animale putem asigura transportul acestora gratuit.

Nu hrăniţi animalul în ziua castrării! Vă rugăm aduceţi pentru castrare şi femelele gestante.

Dacă animalul adus pentru sterilizare are şi vreo tumoare sau alte probleme operabile, medicii veterinari vor rezolva, de asemenea, gratuit”, informează organizatorii.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90