Donaris 930 x 122

calea câmpulung

ÎNCEP LUCRĂRILE PE DN 73 ÎN PITEȘTI ȘI BULEVARDUL LIBERTĂȚII DIN TRIVALE

Cornel Ionică, viceprimar al municipiului Piteşti, a anunţat astăzi că luni, 15 iunie, vor începe lucrările de reabilitare a DN 73 în zona Calea Câmpulung, la ieşirea spre Mărăcineni. Este vorba de circa 2 km din acest drum național care se află în administrarea municipalității.

Citiți și: Mare atenție, șoferi! Restricții de trafic, azi, pe acest drum important

După cum v-am informat, societatea argeșeană Comesad Drumuri a câştigat licitaţia pentru această investiţie, licitație la care au participat opt firme. Valoarea de realizare a lucrărilor este de circa 5.000.000 de lei, cu tot cu TVA. Lucrările se vor desfăşura în paralel cu cele de construire a pasajului rutier de la Podul Viilor, iar în scurt timp în apropiere, în capătul de jos al Căii Bucureşti, va începe şi construirea unui sens giratoriu.

De asemenea, Ionică a mai informat că în cel mult trei săptămâni va începe şi investiţia de lărgire a bulevardului Libertăţii din Trivale (foto), licitaţia fiind câştigată de o firmă din Bucureşti.

Citiți și: Se lucrează intens pe autostradă! Atenție, trafic deviat!

[555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90