New Profesional Consult 930 x 122

Arges

ninsoare_13feb

Când va ninge iar în Argeș? Citește ce spun meteorologii!

Administrația Națională de Meteorologie a dat publicității estimările de temperaturi și precipitații pentru intervalul 2-15 decembrie.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

În ceea ce privește regiunea Muntenia, inclusiv județul Argeș, meteorologii estimează că în primele zile ale intervalului, până pe 7 decembrie, regimul termic va fi caracterizat de valori diurne apropiate de cele normale pentru această perioadă: medii ale maximelor de 4-6 grade Celsius. În schimb, media temperaturilor minime nocturne se va situa la minus 5-minus 3 grade, sub pragul obișnuit al primei decade din luna decembrie.

Începând din 8 decembrie și până pe 13 decembrie vremea se va răci. Temperaturile vor fi mai mici decât în mod normal: ziua – între minus 2 și 2 grade, iar noaptea – între minus 7 și minus 5 grade. Spre finalul perioadei, între 13 și 15 decembrie, este posibilă o ușoară încălzire.

Citiți și: Grav accident rutier ACUM! Două mașini sunt „praf”

În privința precipitațiilor, ANM estimează pentru Muntenia și Argeș că până spre 7 decembrie nici nu va ploua, nici nu va ninge. Ulterior, însă, îndeosebi între 7 și 9 decembrie, sunt de așteptat ninsori, dar în general slabe cantitativ.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3