EcoMoto 930×122

caniculă

CANICULA EXTREMĂ ÎNGHEAȚĂ ȘANTIERELE DIN PITEȘTI

Canicula extremă „îngheață” șantierele din Pitești. Lucrările la podul peste râul Doamnei au fost amânate din cauza temperaturilor foarte ridicate.

Citiți și: Vremea în Argeș. Temperaturile vor depăși pragul critic

Anunțate inițial pentru mâine, 1 iulie, lucrările au fost reprogramate pentru perioada 3 – 8 iulie 2017.

Anunțul îl face Primăria Pitești, care precizează că zilele și orele exacte în care se vor desfășura lucrările vor fi anunțate „în funcție de furnizorii de mixtură asfaltică”.

Citiți și: Argeș. Avertizare pentru toată lumea! Nu e de joacă

Amintim că programarea inițială prevedea lucrări de reparații la suprafața căilor de rulare ale podului peste râul Doamnei pe 1 iulie, în intervalul orar 9 – 13, cu restricție de circulație.

Mâine, o mare parte din județul Argeș se va afla sub cod roșu de temperaturi extreme și de disconfort termic deosebit de accentuat, în timp ce partea de nord va fi sub cod portocaliu. Amănunte, AICI. (Foto: descriptiv)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90