Donaris 930 x 122

Arges

CANICULA REVINE LA ÎNCEPUT DE IULIE!

Administrația Națională de Meteorologie a anunțat în urmă cu puțin timp estimările de vreme pentru următoarele două săptămâni, mai exact pentru perioada 22 iunie-5 iulie.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

În ceea ce privește regiunea Muntenia și județul Argeș, ANM anunță că până la sfârşitul lunii iunie valorile termice vor avea unele oscilaţii de la o zi la alta, dar în general vor fi apropiate de cele normale ale perioadei, cu maxime de 26-29 de grade Celsius.

În primele zile ale lunii iulie valorile vor fi în creştere treptată, vremea devenind călduroasă, cu maxime care se vor apropia de pragul de caniculă: în jur de 35 de grade. Minimele termice se vor situa uşor sub mediile multianuale la începutul intervalului, apoi vor creşte continuu.

Citiți și: Grav accident rutier ACUM! Două mașini sunt „praf”

Conform ANM, fenomene asociate instabilităţii atmosferice se vor semnala în intervalul 25-30 iunie pe arii restrânse în vestul regiunii şi în dealurile subcarpatice, pentru restul zonei probabilitatea de ploaie fiind foarte redusă.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3