930×122 POSADA 5

carambol

CARAMBOL ÎN RĂZBOIENI DIN CAUZA UNEI ȘOFERIȚE

Carambol în Războieni din cauza unei șoferițe. Trei autoturisme au fost implicate în această dimineață, în jurul orei 8, într-un carambol pe strada Vasile Pârvan din cartierul piteștean Războieni, în zona Colegiului Național „Alexandru Odobescu”.

Citiți și: Argeș. Trei tineri au furat tot ce au prins din mai multe locuințe

Vinovată pentru producerea carambolului este o șoferiță în vârstă de 30 de ani din Pitești, ne informează Biroul de presă al Poliției Argeș. Potrivit sursei citate, ea nu a păstrat o distanță corespunzătoare în mers, mașina pe care o conducea lovind în partea din spate un autoturism la volanul căruia se afla un bărbat de 42 de ani din comuna Moșoaia.

În urma impactului, mașina condusă de șoferul din Moșoaia a fost proiectată într-un alt autoturism, condus de o piteșteancă de 44 de ani.

Citiți și: A urmărit-o și a vrut să o violeze în toaleta unui parc din Pitești

Aceasta din urmă a fost rănită ușor, fiind diagnosticată cu contuzie cervicală de către echipajul de ambulanță sosit la fața locului, care i-a acordat primul ajutor. Nu a fost nevoie să fie transportată la spital, precizează Biroul de presă al Poliției Județene. (Foto: descriptiv) 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Donaris 570×90