EcoMoto 930×122

carambol

CARAMBOL ÎN RĂZBOIENI DIN CAUZA UNEI ȘOFERIȚE

Carambol în Războieni din cauza unei șoferițe. Trei autoturisme au fost implicate în această dimineață, în jurul orei 8, într-un carambol pe strada Vasile Pârvan din cartierul piteștean Războieni, în zona Colegiului Național „Alexandru Odobescu”.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

Vinovată pentru producerea carambolului este o șoferiță în vârstă de 30 de ani din Pitești, ne informează Biroul de presă al Poliției Argeș. Potrivit sursei citate, ea nu a păstrat o distanță corespunzătoare în mers, mașina pe care o conducea lovind în partea din spate un autoturism la volanul căruia se afla un bărbat de 42 de ani din comuna Moșoaia.

În urma impactului, mașina condusă de șoferul din Moșoaia a fost proiectată într-un alt autoturism, condus de o piteșteancă de 44 de ani.

Citiți și: Trimis în judecată după ce s-a dus lângă mașina fostei soții

Aceasta din urmă a fost rănită ușor, fiind diagnosticată cu contuzie cervicală de către echipajul de ambulanță sosit la fața locului, care i-a acordat primul ajutor. Nu a fost nevoie să fie transportată la spital, precizează Biroul de presă al Poliției Județene. (Foto: descriptiv) 

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3