NOR CURIER 930X122

bani

CASA CĂRŢII, UN ADEVĂRAT TOCĂTOR DE BANI

Casa Cărţii, un adevărat tocător de bani. Casa Cărţii din Piteşti ar putea aduce venituri uriaşe municipalităţii, dar voit sau nu, acest lucru nu se întâmplă.

Citiți și: Așa ceva mai rar: O fată a furat banii părinților și a pus $ falși în loc!

Mai mult, Centrul Cultural Piteşti (care administrează clădirea) este una dintre cele mai inerte şi mai bugetofage instituţii dintre câte păstoreşte primarul Cornel Ionică.

Sub conducerea lui Carmen Elena Salub (foto 1), Centrul Cultural Piteşti a intrat într-un anonimat cvasitotal, făcându-l pe liderul consilierilor PSD din Piteşti, Cristian Gentea (foto 2), să se întrebe de ce s-au mărit salariile angajaţilor de aici şi de ce nu se poate face performanţă ca la Centrul Cultural Mioveni.

Citiți și: Bani de la stat pentru elevi și studenți!

Casa Cărţii dispune de un imens spaţiu expoziţional pe care nu îl pune în valoare. Are posibilitatea organizării unor manifestări de amploare, dar se limitează la câteva colocvii şi cursuri la care elevii de la şcolile din Piteşti sunt aduşi cu arcanul, ca pe vremea lui Nicolae Ceauşescu, şi, în plus, achită note mari de plată pentru spectacole organizate cu diverse ocazii în Piteşti cu trupe sau artişti care primesc onorarii la suprapreţ.

Unii consilieri locali susţin că este nevoie de o urgentă reorganizare a Centrului Cultural, deoarece altfel nu se mai justifică existenţa sa.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90