Donaris 930 x 122

Arges

CASĂ ÎN FLĂCĂRI

Pe lângă deja zilnicele incendii la miriști, în această perioadă pompierii argeșeni au de luptat cu focul și la locuințe și anexe gospodărești. Ieri au fost și două intervenții de acest fel.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

Mai întâi, două echipaje cu două autospeciale cu apă şi spumă și un echipaj cu ambulanță SMURD de la Secția de Pompieri Costești au acționat pe strada Tertecu din comuna Miroși. Intervenția a fost pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o magazie și care s-a extins și la acoperișul casei. Au ars magazia pe o suprafață de aproximativ 20 de mp și 4 mp din acoperișul casei. Cauza? Un foc nesupravegheat făcut în curte.

O a doua intervenție a angrenat trei echipaje cu trei autospeciale cu apă şi spumă de la Detașamentul de Pompieri Câmpulung și de la Punctul de Lucru Rucăr. Pompierii au intervenit în comuna Dragoslavele pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă. A ars astereala pe o suprafață de circa 10 mp. Cauza? „Un coș de fum amplasat la o distanță necorespunzătoare față de materialele combustibile”, precizează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Vremea rea nu ne lasă! Sunt în vigoare alerte meteorologice

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90