NOR CURIER 930X122

Arges

divort-1

CĂSĂTORII MAI MULTE ȘI DIVORȚURI MAI PUȚINE ÎN LUNA PAȘTELUI

Din punct de vedere demografic situația în Argeș continuă să evolueze cum nu se poate mai rău.

Citiți și: Mai rău ca-n codru’! Ajutați de angajați ai ocolului silvic, au furat liniștiți din pădure

Direcția de Statistică anunță că și în aprilie, cea mai recentă lună în privința căreia există aceste informații centralizate, județul a avut spor natural negativ. Numărul deceselor a fost mai mare decât al nașterilor cu 159 de persoane. Potrivit statisticienilor, în aprilie s-au înregistrat 457 de nou-născuți și 616 decese. Comparativ cu aprilie anul trecut, numărul nou-născuților a fost mai mare cu peste 30% (un plus de 106 persoane), iar al decedaților, cu 13% (un plus de 71 de persoane).

Pe de altă parte, Direcția de Statistică informează că în aprilie anul acesta, luna în care creștinii au sărbătorit Paștele, la oficiile de stare civilă din Argeș au fost încheiate 143 de căsătorii, mai multe cu 48 decât în martie și cu 75 decât în aprilie anul trecut. În schimb, numărul divorțurilor a scăzut. Cele 65 de divorțuri pronunțate prin hotărâri judecătorești definitive sau conform legii nr. 202 din anul 2010 au fost mai puține cu peste 26% (un minus de 23 de cazuri) decât în martie și cu mai bine de 29% (un minus de 27 de cazuri) decât în aprilie 2013.

Citiți și: Accident frontal, în Argeș: Un începător, implicat! Mașini, zob

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3