EcoMoto 930×122

2 milioane

loterie

Câștigătorul marelui premiu la Loto are familia plecată la muncă în Italia

După cum v-am informat la timpul respectiv, cel mai mare premiu din istorie la categoria I la Loto 6/49, de circa 11 milioane de euro, a fost câştigat în luna iulie a acestui an. Zilele trecute, pe 28 noiembrie, câştigul pus la bătaie la aceeași categorie a fost de 5,5 ori mai mic, dar jucătorii împătimiți nu au ratat ocazia să participe la extragere.

Citiți și: Atenție români! Premii URIAȘE la Loto

Numerele norocoase au fost 46, 26, 43, 30, 38 şi 21. La categoria a II-a au existat trei câştigători, fiecare primind peste 47.598 de lei, iar la categoria a III-a – 207 câştigători, a câte 689,82 de lei. Aceştia au la dispoziţie un termen de 90 de zile pentru a-şi ridica premiile.

La categoria I, marele premiu, de aproximativ 2 milioane de euro, a fost adjudecat. Fericitul câștigător face parte din categoria celor care joacă frecvent, perseverenţa fiindu-i răsplătită de mai multe ori de-a lungul timpului, însă niciodată cu o sumă atât de mare. Bărbatul domiciliază în localitatea Apa Neagră, de lângă Baia de Aramă, judeţul Mehedinţi, şi are 60 de ani. Până acum, viaţa lui nu a fost una uşoară, dovadă fiind și faptul că întreaga sa familie este plecată în Italia la muncă, în căutarea unui trai mai bun. Potrivit Cancan.ro, în urmă cu mai mult timp bărbatul ar fi fost anchetat într-un dosar de furt.

Citiți și: Surpriza uriașă la Loto!

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90