New Profesional Consult 930 x 122

preturi

CÂT VĂ COSTĂ SĂ FACEȚI PIAȚA LA „TOAMNA PITEȘTEANĂ”

Astăzi s-a deschis târgul „Toamna Piteşteană”. Până pe 19 octombrie puteți cumpăra din Piața „Vasile Milea” din centrul municipiului fructe, legume, pastramă, brânză de burduf sau telemea de oaie. Nu lipsesc mustul și micii. Am vizitat târgul și am făcut pentru dumneavoastră un mercurial al pieței, cu prețurile la principalele produse comercializate.

Citiți și: Dezastru la stațiile peco! Șoferii, șoc total!

Astfel, un kilogram de pastramă de Sibiu vă costă cel puțin 30 de lei, iar unul de brânză de burduf fie 30, fie 35 de lei. Pentru un kilogram de telemea făcută ca la carte, tot din Sibiu, veți plăti 24 de lei. Puteţi cumpăra şi caşacaval, cu 20-25 de lei kilogramul.

Varza albă se vinde cu 1, 5 sau 2 lei kilogramul, gogoşarii îi puteţi găsi la 6 lei, iar ardeii – la 4 lei kilogramul. Roşiile şi castraveţii costă 3, 5 lei kilogramul, la fel și un kilogram de teci. Pentru un kilogram de mere trebuie să scoateţi din buzunare 2 până la 3 lei, iar pentru unul de conopidă – 3, 5 lei. Fasolea boabe o puteţi cumpăra cu 10 lei kilogramul. Strugurii reprezintă şi ei o mare atracţie. În funcţie de sortiment, preţul lor ajunge la 5 sau la 6 lei pentru un kilogram.

Citiți și: Șmecheria de la raft! Cum sunt păcăliți cumpărătorii

Dacă poftiți la must, pentru 200 de ml veți plăti 2 lei, iar pentru 400 de ml – 5 lei. Litrul de must este 10 lei. Atenție, însă: dacă vreţi doar un singur litru trebuie să veniţi cu sticlă de acasă, pentru că cei mai mulţi dintre comercianţi au doar sticle de doi litri, pentru care trebuie să scoateţi din buzunar 20 de lei. Nelipsiții mici îi veți putea cumpăra cu 3 lei bucata.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3