SMART KIDS 930X122

arestare

CĂUTAT INTERNAȚIONAL, ÎNCARCERAT ÎN PITEȘTI

Un vâlcean în vârstă de 39 de ani, cetățean de etnie romă, a fost încarcerat pentru 24 de ore în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din Pitești al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş.

Citiți și: Incredibil! Somn de voie: trei paznici prinși dormind, altul era băut!

Hotărârea a fost luată de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Piteşti.

Dat în urmărire internațională pentru tentative de înșelăciune pe care le-ar fi comis în Germania, bărbatul a fost prins în România de polițiștii din Vâlcea.

Citiți și: Patru mastodonți de peste 100 de tone ajung în Pitești

Vâlceanul este condamnat în Germania la 8 luni de închisoare. În anii 2013 și 2014, sub pretextul că are nevoie de bani, le-ar fi vândut două inele unor femei din localitățile Osnabruck și Wallenhorst pretinzând că inelele sunt din aur, deși în realitate erau din alamă și fără valoare.

Urmează să fie demarate procedurile legale pentru predarea sa către autoritățile germane, pentru a-și ispăși pedeapsa într-un penitenciar din Germania. (Foto: descriptiv) 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90