930×122 CAPRA 5

accident

CE ACCIDENT! DOUĂ ȘOFERIȚE, UN BEBELUȘ ȘI O MAȘINĂ DE POLIȚIE!

Nu este zi în care pe șoselele din Argeș să nu aibă loc evenimente rutiere importante.

Citiți și: Dezastru: Mastodont cu înghețată răsturnat pe drumul groazei din România

Un alt accident s-a petrecut aseară în comuna Bascov. Vinovat este un piteștean în vârstă de 50 de ani care se afla la volanul unei autoutilitare, mergând dinspre Pitești către Râmnicu Vâlcea, deși avea permisul auto reținut! Potrivit Poliției Rutiere, șoferul a condus cu viteză mare și la ieșirea dintr-o curbă periculoasă a pierdut controlul asupra volanului și a pătruns pe contrasens. Acolo a lovit o autoutilitară cu remorcă, mașină condusă regulamentar de un bucureștean de 38 de ani. În urma impactului aceasta din urmă pur și simplu a fost proiectată în gardul unei case de pe marginea drumului. Șoferul vinovat a fost rănit grav. O fetiță de 12 ani din Pitești, pasageră în autoutilitară, a suferit răni ușoare. Traficul rutier în zonă a rămas blocat circa o oră.

Tot ieri a avut loc un accident rutier pe raza comunei Dârmănești. O localnică în vârstă de 42 de ani, aflându-se la volanul autoturismului cu care se deplasa dinspre Piscani către Coșești, nu a acordat prioritate de trecere la virajul la stânga și a lovit un autoturism condus regulamentar din sens opus de o altă femeie, de 36 de ani, din Coșești. Autoturismul condus regulamentar a fost proiectat într-o autospecială a… Poliției Dârmănești! Mașina de Poliție era parcată pe acostamentul drumului. Șoferița care conducea regulamentar a fost rănită ușor. În mașina ei, pe bancheta din spate, se află și un bebeluș de 8 luni. Din fericire, conform Poliției Rutiere, nici bebelușul nu a suferit răni grave.

Citiți și: Argeș. Accident extrem de grav: Copil lovit de TIR la Mărăcineni!

[555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90