Donaris 930 x 122

Arges

CE SE MAI FURĂ ÎN ARGEȘ: TELEFOANE, TABLETE ȘI… PĂSĂRI

Un piteștean în vârstă de 21 de ani a fost identificat ca fiind autorul unui furt comis la începutul lunii iunie a acestui an. Polițiștii de la Biroul Investigații Criminale al Secției 1 au stabilit că tânărul a furat dintr-un autoturism un telefon mobil în valoare de 1.000 de lei.

Citiți și: Accident în Argeș: Șofer rupt de beat, tineri grav răniți pe ATV! Ce spune Poliția

Colegii lor de la Secția 4 au rezolvat un alt caz rămas inițial cu autor necunoscut. În urma anchetei au dat de urma persoanei care luna trecută a furat dintr-un magazin din Bradu, comună învecinată cu Piteștiul, o tabletă PC a cărei valoare este de 350 de lei. Hoțul are 24 de ani și este din comuna argeșeană Merișani.

În Argeș se fură nu doar din mașini și magazine și nu doar telefoane sau tablete. La țară se înregistrează și furturi de… păsări. Un bărbat în vârstă de 61 de ani din comuna Negrași a intrat în vizorul Poliției după ce la începutul acestei luni, într-o noapte, a furat 29 de păsări din curțile a doi consăteni de-ai săi. În toate aceste cazuri bunurile furate au fost recuperate și înapoiate proprietarilor. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Expansiune cu impact major: O nouă fabrică în Argeș. Sute de joburi noi

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90