930 x122 grota rece

politia

CE VITEZOMAN! MOLDOVEAN PRINS DE POLIȚIE CU 205 KM PE ORĂ!

Polițiștii rutieri au oprit în trafic un vitezoman. Aparatul radar a înregistrat o viteză de 205 km pe oră la un șofer care circula pe drumul național 1, pe segmentul Sibiu-Sebeș. Pe respectivul sector de drum limita maximă de viteză este de 100 de km pe oră.

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

Șoferul are 32 de ani și este din Republica Moldova. Pentru depășirea cu mult a vitezei legale moldoveanul a fost amendat cu 810 lei și a rămas fără permis de conducere pe o perioadă de 90 de zile.

Amintim că până duminică, 24 august, Poliția Rutieră derulează o acțiune pentru depistarea vitezomanilor, cu radare amplasate în cascadă pe drumuri din întreaga țară. Acțiunea face parte dintr-un program european care se derulează simultan în toate țările membre ale Uniunii Europene. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Doi puștani au dat-o în bară! Sancțiuni pe măsura faptelor

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90