Donaris 930 x 122

Arges

CEA MAI CALDĂ ZI DE LA ÎNCEPUTUL ANULUI! VEZI CE TEMPERATURI AU FOST ÎN ARGEȘ!

Argeșenii au avut astăzi parte de o vreme excelentă, cu soare și temperaturi aproape ca de vară. Din măsurătorile stațiilor meteo rezultă că azi în județ a fost cea mai călduroasă zi de la începutul anului.

Citiți și: Oameni împietriți de frică la Vidraru! Un urs era „alergat” de o mașină pe baraj

În Pitești, de ziua orașului, temperatura maximă s-a înregistrat la ora 16, atunci când termometrele au indicat 24, 2 grade Celsius. Tot la ora 16 s-a consemnat și maxima din Curtea de Argeș: tot 24, 2 grade. În schimb, în Câmpulung Muscel cel mai cald a fost la ora 15, temperatura aerului urcând la 22, 5 grade Celsius.

Potrivit estimărilor comunicate ieri de Administrația Națională de Meteorologie http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/temperaturi-de-vara-ziua-alegerilor-iata-cum-va-fi-vremea-urmatoarele-2-saptamani/, urmează zile și mai călduroase. Cele mai ridicate temperaturi ar urma să fie pe 25, 26 și 27 mai, atunci când maximele diurne se vor situa între 26 și 28 de grade Celsius. În ceea ce privește precipitațiile, meteorologii estimează că în cursul acestei săptămâni va mai ploua doar slab, izolat și trecător, în special după-amiaza. Probabilitatea pentru averse la nivel local va crește după 27 mai.

Citiți și: Miraculos! Cum au scăpat 2 persoane după ce s-au răsturnat cu mașina

 

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3