930×122 CAPRA 5

etnobotanice

CEI 3 MINORI CĂZUȚI ÎN STRADĂ ÎN PRUNDU AU FUMAT O ȚIGARĂ CU ETNOBOTANICE

Cei trei minori drogați găsiți aseară căzuți în stradă în cartierul Prundu au fumat o țigară făcută din plante etnobotanice halucinogene.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

Fiecare dintre ei a tras câteva fumuri, după care toți au picat din picioare. Un trecător i-a văzut și a sunat la 112. Doi dintre ei au fost găsiți rezemați de un zid, iar un al treilea, căzut jos lângă o maşină. Trei ambulanțe SMURD s-au deplasat la fața locului și i-au transportat pe minori la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului de Pediatrie din Pitești, acolo unde au rămas internați peste noapte.

Din fericire, potrivit medicilor, toți trei sunt în afara oricărui pericol. Informația inițială, comunicată de martori oculari, conform căreia unul dintre ei ar fi intrat în comă nu s-a confirmat.

Citiți și: Accident cu 2 mașini, acum, în Prundu!

Poliția anchetează cazul. Una dintre piste este aceea că cineva i-ar fi oprit aseară pe stradă pe cei trei și le-ar fi vândut țigara cu 10 lei. Polițiștii sunt în căutarea individului.

Din motive lesne de înțeles, identitatea celor trei, care au vârste de 15, 16 și 16 ani, nu poate fi făcută publică.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3