EcoMoto 930×122

campulung

ÎN CENTRUL CÂMPULUNGULUI, CLĂDIRI VECHI LĂSATE ÎN PARAGINĂ, CU RISC DE PRĂBUȘIRE!

Muscelenii se mândresc cu vasta istorie a Câmpulungului şi mai ales cu perioada în care actualul municipiu a fost capitală a Țării Românești, punct vamal şi reşedinţă domnească temporară. Din păcate, prezentul arată rău.

Citiți și: Apare o nouă Centură ocolitoare în Argeș!

Dincolo de problemele economice și sociale, clădirile vechi din centrul orașului, unele dintre ele, au ajuns într-o stare deplorabilă și pun în pericol vieţile trecătorilor. Au existat situații în care părți ale clădirilor pur și simplu s-au desprins și s-au prăbușit în stradă.

„Oamenii din ziua de azi nu mai sunt atenţi la detalii. Se află într-o continuă grabă şi tot ceea ce îi preocupă este propria lor persoană. Unii îşi neglijează până și familiie. Nici nu mai poate fi vorba ca ei să fie atenţi la astfel de aspecte din oraş, cum sunt aceste clădiri care în scurt timp se vor prăbuşi!”, ne-a spus cu năduf un câmpulungean care ne-a abordat văzând că facem fotografii la clădirile ajunse în paragină.

Citiți și: Argeș. Un Citroen a luat foc: Intervenție de urgență!

Unele sunt simboluri ale istoriei orașului, case abandonate care le-au aparţinut marilor boieri ce au avut un rol important în dezvoltarea Câmpulungului. Aspectul învechit, mirosul de mucegai şi, mai ales, pericolul ca ele să cadă nu par motive suficiente pentru autorități să treacă sau să oblige urgent la consolidarea, repararea și renovarea lor.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3