930×122 CAPRA 5

caniculă

CFR, ANUNȚ DE ULTIMĂ ORĂ. CĂLĂTORI AFECTAȚI

CFR, anunț de ultimă oră. Călători afectați. Viteza de circulație a trenurilor este mai redusă astăzi față de viteza obișnuită, ca urmare a caniculei. Anunțul îl face compania CFR Călători.

Citiți și: Trenuri cu hidrogen în Argeș!

„În cursul zilei de astăzi, 25 iunie 2017, viteza de circulaţie a trenurilor va fi redusă în anumite intervale de timp cu 20-30 km/h faţă de viteza normală de circulaţie pe secţiile de circulaţie din Banat, Oltenia, sud-vestul Transilvaniei şi local în Muntenia, acolo unde se vor înregistra temperaturi de 37 de grade Celsius, conform informărilor transmise de Administraţia Naţională de Meteorologie.

Măsura este obligatorie pentru siguranţa traficului feroviar şi, de asemenea, este aplicată de toate administraţiile de cale ferată, deoarece în astfel de perioade temperatura înregistrată la nivelul şinei poate depăşi 50 de grade Celsius.”, anunță CFR Călători.

Citiți și: Așa arată primul tren nou CFR cumpărat în ultimii 20 de ani. Finanțare de 70.000.000 €

„Personalul de întreţinere va face astăzi revizii suplimentare pe întreaga reţea feroviară, prin verificarea directă a căii și măsurarea şi înregistrarea permanentă a evoluţiei temperaturilor în şină etc., iar în anumite intervalele orare viteza de circulaţie a trenurilor de călători şi de marfă se va reduce cu 20-30 km/h faţă de viteza normală de circulaţie, astfel încât traficul feroviar să se desfăşoare în depline condiţii de siguranţă.”, informează compania.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3