EcoMoto 930×122

chipsuri

CHIPSURI EXPIRATE, LA VÂNZARE PENTRU ELEVI

Poliţiştii Biroului de Ordine Publică din Curtea de Argeş au controlat 10 societăţi comerciale care aveau puncte de lucru în incinta sau în zona adiacentă a unor unităţi de învăţământ preuniversitar.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Printre unitățile verificate s-a numărat și un punct de lucru alimentar al unui magazin, punct de lucru situat în incinta Grupului Școlar Forestier. Expuse la vânzare au fost găsite pungi cu chipsuri cu termenul de valabilitate expirat.

Potrivit Biroului de Presă al Poliției Argeș, vânzătoarea, Z.N., de 50 de ani, din comuna Tigveni, a primit o amendă de 5.000 de lei. Pungile cu chipsuri expirate au fost confiscate de polițiști și distruse.

Citiți și: Accident cu 2 TIR-uri și o autoutilitară pe DN 7! Trafic infernal

Pe de altă parte, în cursul acțiunii oamenii legii au găsit și 14 elevi care chiuleau de la cursuri. Conducerile unităților de îmvățământ la care sunt înscriși cei 14 au fost informate despre chiul, urmând ca acestea să decidă eventuale sancțiuni disciplinare. (Foto Arhivă: oltenasul.ro)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3